Over Foto&Jij

Fotograaf Meppel

Ik ben Roelinda! Fotografie is mijn grote hobby.  Ik woon in Meppel samen met mijn man Sander, zoontje Merijn en hond Saar.

Vanaf jongs aan vond ik fotograferen erg leuk. Vakantiefoto’s? Ik stond er zelf nooit op. Toen ik 10 jaar geleden mij eerste spiegelreflexcamera aanschafte werd ik echt door het virus gegrepen. Niets en niemand was veilig (soms tot ergernis van Sander en Merijn. Zelfs Saar draaide haar hoofd weg als ik met mijn camera aan kwam.

Deze passie viel ook anderen op en familie, vrienden en kennissen begonnen te vragen of ik niet eens een leuke foto van ze wilde maken. Tuurlijk, was steevast mijn antwoord. Nadat ook vrienden van familie, vrienden en kennissen, de en nog veel meer mensen met dezelfde vraag kwamen, heb ik besloten om met Foto&Jij te starten. Mijn doel is om mooie, ongedwongen en pure foto’s te maken. Geen studiofotografie, maar foto’s op een mooie locatie, zowel binnen als buiten.

Naast fotograferen ben ik gek op bakken (taarten en cakes), kletsen, gezelligheid en wandelen of fietsen met Saar.

Ben je benieuwd of ik de juiste fotograaf voor jullie ben? Neem dan contact met me op!

Groetjes,

Roelinda

 

Fotografie

Hoe kan het ook anders! Ik ben gek op fotograferen. Ook wanneer ik geen shoots heb. Voor mij is dit pure ontspanning!

Gezelligheid

Ik ben een kletser! In de postieve zin dan. Ik hou van gezelligheidheid. Dit is een van de speerpunten tijdens een shoot.

Koffie

Koffie? Lekker! Het liefst een cappuchino of een latte.

Vertrouwen

Soms is het best eng om voor de camera te staan. Vertrouwen is dan ook erg belangrijk. Wanneer het niet in een keer lukt, is dat geen probleem!

Wat zeggen de ervaringsdeskundigen over Foto&Jij?

1 mei zijn wij getrouwd.. een super dag met een super fotograaf!! We zijn blij met de eerste resultaten :-)! Nogmaals dank..

Hennie en Roelof

Trouwreportage

Super blij met de prachtige foto’s van onze trouwdag. Roelinda, we vonden het erg fijn dat je onze fotografe was. Zooo enthousiast en vol passie en heeel gezellig 🙂

Marcel en Karin

trouwreportage

Heel erg leuke fotoshoot gehad vanochtend! Erg benieuwd naar de resultaten maar het was sowieso al een geslaagde ochtend! Inmiddels na 2 dagen de resultaten al terug!! wat een mooie foto’s!

Kelly

Loveshoot

We hebben na drie dagen de foto’s gekregen en ze zijn super. Zaterdag was het genieten. Roelinda deed het leuk en we voelden ons vrij om ideeën aan te dragen. De foto’s zijn geweldig en willen Roelinda erg bedanken voor dit fantastische avontuur.

Clemens

Loveshoot

Volg Foto&Jij op Social media